Hytte og feriehus ved sjøen på Sunnmøre

 
 

Meny

Startsiden
Hytte i Småstranda
Hytte på Skorgehøgda
Bestilling
Vegbeskrivelse
Fiske
Turmuligheter

     

Lån til det du trenger, kredittkortlån og huslån, samt bil og hyttelån.Kontakt info

Petter Morseth

Kjødepollen

6740 Selje

 

Tlf: 70 02 42 10

Faks 70 02 44 90

E-post: 

pamorseth@gmail.com

alt: petterm@trioweb.no

 

English/Deutsch

Hytter til leie ved FjordenFerienhaus am Westkap in Norwegen - auf Deutsch

Webdesign:

TrioWeb

magazine, magazines, magasiner og tidsskriftLeker og leketøysbutikk på nett

 

 

 

counter

Møbler fra nett møbler.

 

Vegbeskrivelse

Fra Oslo/Trondheim

Følg E6 til Otta. Fra Otta følger du stamvei 15 gjennom Lom, Stryn, Nordfjordeid og til Maurstad. På Maurstad tar du av og følger riksvei 61. Du holder deg på denne veien over fjellet til Åheim. På Åheim fortsetter du rett frem over broen og videre rett frem. Etter en liten bakketopp kommer du til tre hus på venstre siden av veien (fortsatt på riksvei 61). Vi bor i det hvite/grå huset i midten.

Fra Bergen

Følg Europaveg 39 hele veien fra Bergen til Nordfjordeid. Fra Nordfjordeid følger du stamvei 15 i retning Måløy til Maurstad. På Maurstad tar du av og følger riksvei 61. Du holder deg på denne veien over fjellet til Åheim. På Åheim fortsetter du rett frem over broen og videre rett frem. Etter en liten bakketopp kommer du til tre hus på venstre side av veien (fortsatt på riksvei 61). Vi bor i det hvite/grå huset i midten.

Fra Ålesund

Fra Ålesund er det bare å følge riksvei 61 helt til du nesten kommer til Åheim. Fra Koparnes (du tar fergen over fra Årvik) er det ca 25 minutter å kjøre til Åheim. Før du kommer til Åheim passerer du Slagnes. Etter Slagnes kommer du til en litt "øde" strekning som varer et par minutter. Etter denne strekningen kommer du til et lite småbruk på høgre side av veien. Etter småbruket kommer tre hus som også ligger på høgre side av veien. Vi bor i det hvite/grå huset i midten.

Har du problemer med å finne hvor vi bor, kan du spørre om veien på Shell stasjonen på Åheim. Eller du kan evt. vente på Shell stasjonen og ringe oss derfra.

 

 

 


-  vacation rentals - norway - fjord - fjords - summer - fjord - cottage - cabin - rent - fishing - fish - hire - boat -
- accommodation - holiday - fishing - hytter - hytte -fjordhytte - fjordhytter - Møre og Romsdal -
- More og Romsdal - Sunnmøre - Sunnmore - Sogn og Fjordane -